Nieuws

Uitreiking certificaten Bijzondere Prestatie en Schone School Sticker

Afgelopen weken heeft het team van Groen4Life alle KLIEN IT scholen persoonlijk bezocht om het “Bijzondere Prestatie” certificaat uit te reiken. Dit certificaat met een persoonlijke titel per klas is een extraatje van het KLIEN IT team om zo alle 650 leerlingen in het “afval vrije” zonnetje te zetten.
Want wij vinden dat elke groep die een bijdrage levert aan het afvalvrij houden van de omgeving hier extra aandacht voor mag krijgen. Ook ontving elke deelnemende school de KLIEN IT Schone School Sticker als bewijs voor deelname.

Hieronder de certificaten per school:

BS De Vlier: De Pioniers en de Filmmakers;voor hun innovatieve afval scheiden project en voor alle leuke filmpjes die wij ontvingen van hen.
Montessori school: De quizmakers; voor hun unieke buitenspel/quiz over afvalscheiden.
BS De Straap: De Afvalscheiders; voor hun schoolbreed project over afval scheiden met speciale afvalemmers per categorie.
BS Talentrijk:De Eco bouwers en De groene Kanjers; zij ontwierpen een Eco dorp en dachten meteen aan veel groene oplossingen.
BS De Bundertjes: De Helden en De Doorzetters; ondanks grote drukte zijn zij toch veel digitaal bezig geweest met de E-learning leskaarten.
BS De Korenaar: De Gastvrije school en De Open school; deze docenten wilden ons toch elke keer live ontvangen tussen alle quarantaines door.
KC Mozaiek: De Digitale Kanjers; De leerkrachten en de leerlingen gingen vanaf het eerste uur direct aan de slag met de E-Learning leskaarten.
KC Mondomijn: De Doeners; alle leerlingen hielden daar van aanpakken en doen en buiten opruimen.
OBS ‘t Hout: De Fanatiekelingen; zij vroegen om extra E-learning leskaarten en maakten heel fanatiek de schoolomgeving telkens schoon.
BS Hart vh Hout: De Groene Activisten en De Doorzetters; ondanks quarantaines hebben zij zich met duurzaamheid bezig gehouden en met afval scheiden.
IKC st Trudo: De Actieve Opruimers: de familie werd ingezet door leerlingen, zelfs in de weekenden en de “corvee beurt” werd “verantwoordelijkheid”.
BS Silvester Bernadette school : De Doeners en de Helden; duurzaamheid werd in zoveel lessen als vanzelfsprekend behandeld.
BS De Vuurvogel: De kanjers en Doorzetters; ondanks een lastig schooljaar toch heel erg hun best gedaan met de E-Learning.

Het KLIEN IT team is dan ook SUPER trots op al deze bovenstaande winnaars. Gefeliciteerd !!