E-Learning

Daarom E-learning bij Groen4Life :

Voordelen van E-Learning zijn: Het is altijd beschikbaar wanneer het jou in je les uitkomt, het is laagdrempelig, methodisch en vraagt weinig lesvoorbereiding. Verder sluit het goed aan op de digitale vaardigheden en manier van leren van de leerling van nu. 

Toegankelijk digitaal onderwijs voor iedereen is heel belangrijk. Een ander millenniumdoel is een beter leefmilieu voor iedereen. Groen4Life biedt vanaf 2021 een E-learning mogelijkheid aan over duurzaamheid, circulaire economie  en hierdoor een gezonder leefmilieu. Voor nu en voor de generaties na ons.

Een mooi voorbeeld is het zwerfafval project KLIEN IT; Een lesprogramma waarbij je via filmpjes, opdrachten en zelfgekozen activiteiten jouw leerlingen kennis laat opdoen over duurzaam gedrag en circulaire economie. Het aanmelden is pas mogelijk na contact met ons of met jouw eigen gemeente.

hoe te beginnen

Een paar simpele stappen
om het proces te doorlopen

Heb je ook interesse in een van onze e-learning leskaarten neem dan contact met ons op.

arrow
01
image1-service3
Registeren

Klik op een van de leskaart die je wil gaan volgen. Vervolgens zie je aan de rechterkant een knop inloggen. Als je hierop klikt opent een nieuw scherm waarin jij je kunt registreren of als je dit al hebt gedaan dan kun je hier inloggen. Vul alle gestelde gestelde vragen in, vink de leskaarten aan die wij samen hebben afgesproken en die je wil gaan volgen en klik vervolgens op verzenden.

arrow
02
Inloggen

Zodra je de registratie hebt doorlopen ontvang je een mail dat je aanvraag wordt gecontroleerd. Nadat wij dit hebben gedaan en jouw aanvraag is goedgekeurd ontvang je een mail dat de aanvraag is goedgekeurd en kun je inloggen met jouw gebruikersnaam en het door jou gekozen wachtwoord. De volgende keer kun je eenvoudig op inloggen klikken bij de leskaart, weer inloggen met jouw gegevens en verder gaan met de lessen waar je was gebleven.

03
Start met jouw leskaart

Je kunt nu aan de slag!
Heb je toch nog vragen over het proces of mocht het niet lukken met inloggen? Stuur dan een mailtje naar e-learning@groen4life.nl

Onze

E-learning Leskaarten