Over ons

Groen4Life

Even wat meer over ons

Groen4Life is het conceptbureau voor onderwijsprojecten rondom duurzaamheid en circulaire economie.

In ons bedrijf werken mensen met heel veel onderwijservaring, maar ook creatievelingen & designers, techneuten en onderwijskundigen. Deze verscheidenheid van achtergronden maakt ons bedrijf dynamisch en best uniek vinden wij. We werken regelmatig samen met andere ondernemers en stimuleren de lokale economie hier een beetje mee.

Onze bedrijfsvisie: Als conceptbureau staan we nooit stil, gaan we mee in de veranderingen die de tijdsgeest vraagt van ons en zien we digitaliseren als een middel om meer surplus te generen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor de betekeniseconomie en krijgen medewerkers tijd om hieraan een bijdrage te kunnen leveren. Concreet betekent dit dat het werk in de helft van de tijd gedaan kan worden en er hierdoor meer aandacht geschonken kan worden aan betekenisvolle activiteiten dankzij meer vrije tijd. Als bedrijf leveren we op deze manier een bijdrage in de betekeniseconomie, ook in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. 

Groei en investeren krijgen hierdoor een andere betekenis vanuit andere waarden uitgerold dan door status en geld. Via de juiste digitale processen en anders organiseren hebben we bij Groen4Life de juiste stappen gemaakt richting Blockchain. Hierdoor maken we Groen4Life en ons onderwijsaanbod FUTURE PROOF en vooral economisch duurzaam. Geluk en werkplezier vinden we belangrijk bij Groen4Life.

Onze visie

Groen4Life

Groen4Life is hét onderwijsconceptbureau voor projecten rondom duurzaamheid en circulaire economie. Wij willen de wereld graag een stukje mooier maken. Wij geloven erin dat duurzaam leven niet moeilijk hoeft te zijn. Samenwerken en verbinden is ons motto. Maar hoe doe je dat dan?

Wij bieden educatieve projecten aan voor scholen en organisaties waarin we dat graag met je delen. Duurzaam leven begint bij het aanbieden van duurzaam onderwijs, tenminste wanneer je écht wil dat de wereld verandert voor onze toekomstige generaties. Maar ook initiatieven voor andere doelgroepen verbinden wij waar mogelijk. We werken kortom graag samen met jou om een stap dichter te komen bij een duurzamere wereld.

01
Creëren van een kans

Werken bij Groen4Life is het creëren van kansen om alleen de dingen te doen waar jij zelf het allerbeste in bent.

02
De mens voorop

Wij geloven in overvloed en in vrij bewegen zonder limieten waardoor het fenomeen WERK een geheel andere betekenis krijgt.

03
Je eigen talent

Wij geloven binnen Groen4Life dat iedereen in zijn eigen talenten kan schitteren en stralen door de oude patronen los te laten.

professionale mensen

Onze samenwerkingspartners

Bestaan uit HBO en WO opgeleide experts met kennis op het gebied van onderwijs, design, gedrag, communicatie en transitiekunde/blockchain.

Waarom voor ons kiezen

Groen4Life staat voor...

circulaire bedrijfsvoering en betekenisvol & met passie samenwerken.
Het team van Groen4Life realiseert dat werk echt een andere definitie mag krijgen en is gebaseerd op dingen doen die je gewoon erg leuk vind en niet als werk voelt.

Flexibiliteit:
Het oude willen vervangen door het nieuwe wanneer deze upgrade essentieel is.
87%
Efficiency:
Het optimaal benutten van je potentie en onze capaciteit slim inzetten.
94%
Expertise:
Een leven lang leren en jezelf ontwikkelen, dat proberen we in ieder geval elke dag!
91%