Over ons
Onze visie

Groen4Life

Groen4Life is hét onderwijsconceptbureau voor projecten rondom duurzaamheid en circulaire economie. Wij willen de wereld een stukje mooier maken, samen met jullie. Wij geloven erin dat duurzaam leven niet moeilijk hoeft te zijn. Samenwerken en verbinden is dan ook ons motto.  Maar hoe doe je dat dan? 

Wij bieden educatieve projecten aan voor scholen en organisaties waarin we je dat graag vertellen. Duurzaam leven begint bij samenwerken. En door het aanbieden van duurzaam onderwijs, tenminste wanneer je écht wilt dat de wereld verandert voor onze toekomstige generaties. Maar ook initiatieven voor andere doelgroepen verbinden wij met elkaar waar mogelijk. We werken kortom graag samen met jou om een stap dichter te komen bij een duurzamere wereld.

01
Creëren van een kans

Werken bij Groen4Life is het creëren van kansen om alleen de dingen te doen waar jij zelf het allerbeste in bent.

02
De mens voorop

Wij geloven in overvloed en in vrij bewegen zonder limieten waardoor het fenomeen WERK een geheel andere betekenis krijgt.

03
Je eigen talent

Wij geloven binnen Groen4Life dat iedereen in zijn eigen talenten kan schitteren en stralen door oude ingesleten patronen los te laten.

Why Choose Us

Groen4Life staat voor...

Circulaire bedrijfsvoering, betekenisvol zijn & met passie samenwerken.
Het team van Groen4Life realiseert dat werk echt een andere definitie mag krijgen en gebaseerd is op dingen doen die je gewoon erg leuk vindt en hierdoor ook niet meer als werk voelt.

Flexibiliteit:
Het oude willen vervangen door het nieuwe wanneer deze upgrade essentieel is.
85%
Efficiency:
Het optimaal benutten van je potentie en onze capaciteit slim inzetten.
95%
Expertise:
Een leven lang leren en jezelf ontwikkelen, dat proberen we in ieder geval elke dag!
90%