Nieuws

Prijsuitreiking KLIEN IT 2021-2022

En de winnaars zijn …

Op 27 juni was het weer zover; de prijswinnaars van het afvalproject LIEN IT werden vanmorgen verrast met een bezoek door het team van Groen4Life.
De leerlingen van groep 8a en 8b van BS De Korenaar uit Helmond kregen de groepsprijs voor hun KLIEN IT prestaties gedurende het afgelopen schooljaar 2021-2022.
Alle leerlingen gaan tijdens hun schoolkamp gratis naar het trampolinecentrum WeJump in Helmond. Meester Jan en Juf Kim ontvingen uit handen van Werner Sanders van de gemeente Helmond, de entreekaarten hiervoor. En dit was nog niet alles. Buiten wachtte de onthulling van hun eigen zelf ontworpen design prullenbak!  Een kopie van deze design prullenbak staat een heel jaar in het Helmondse centrum / Ameidestraat.

Nog niet eerder is voorgekomen in de afgelopen zeven edities van  KLIEN IT , dat een school een dubbele prijs ontving. Dat mag gezegd worden , want dit is bijzonder, vinden wij.
De overige prijswinnaars zijn : de  2e prijs Hart van het Hout ,locatie Dolfijnlaan en 3e prijs De Vlier. Ook deze KLIEN IT leerlingen ontvingen een gratis entreekaart voor WeJump.